It is currently Sun Nov 19, 2017 7:47 am


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Audio lag?
PostPosted: Tue Sep 19, 2017 5:15 am 

Joined: Tue Sep 19, 2017 4:58 am
Posts: 2
Hi,
I built my first AlbumPlayer jukebox approximately a year ago, my music mad wife is very pleased. I am now building a second one for myself, using a HP Touchscreen 600 with IntelCore 2 Duo CPU T6600 @2.20 Ghz. with 4Gb of Ram. The problem I have is that whilst playing music, and if I want to scroll for other albums to add to the playlist, the audio lags. My question is do I need to throw away this unit or is there an option in settings to compensate for this. Any direction would be appreciated.
buntz53


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Audio lag?
PostPosted: Sun Oct 01, 2017 10:55 pm 

Joined: Tue Sep 19, 2017 4:58 am
Posts: 2
Problem solved, updated from Win 7 to Win10 fixed screen lag.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Jan, xblkx, Peter van der Burg

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net