It is currently Wed Dec 13, 2017 9:55 pm


All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: registered tunes remote works like not (10 album limit...)
PostPosted: Wed Oct 19, 2016 10:39 pm 

Joined: Wed Oct 19, 2016 10:19 pm
Posts: 1
Hi,
I have upgraded albumplayer to v6 in win 10 ed entered then new licence code.

In preferences I can see "full license is valid" and in "Tunes remote configuration" I read "your Tunes remote is registered".

However I can see only first 10 album (of hundreds).
I tryed from both iphone and "Windows RT remote" with the same result.

Can you help me to solve this problem?
Thanks

Fabrizio


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ]  Moderators: Jan, xblkx, Peter van der Burg

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net